UK-Club

5/6 – 11 Perssons Pack

5 juni 2011. Perssons Pack gästade Uddevallakassetten och Mortens Krog. Med musikanter som ex Magnus Lindh (Aston Reymers Rivaler) och Love Antell (Florence Valetin) vid sin sida inleder Packet kvällen på Mortens med Fribacka väg. Sprungna ur Traste Lindens Kvintett bildades Perssons Pack 1989, efter ett längre uppehåll är bandet nu ute på vägarna igen. Något som gladde ett drygt hundratal som sökt sig till Uddevallakassetten och Mortens Krog. En trevlig kväll med skön musik, en kväll som avslutades med “Ta mig tusen dagar härifrån”. Publiken var dock nöjda med att befinna sig här och nu, speciellt är Per bjöd upp till dans på dansgolvet. En bra kväll i Uddevalla

Lars Wallin
Kulturföreningen Uddevallakassetten


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: