Klubb Eko 2011

29/9-11 Jane Kitto & Pna på Klubb Eko!


29/9-11 Jane Kitto & Pna på Klubb Eko!
Bättre sent än aldrig är ett gammalt ordspråk som passade väl in denna kväll. Klubb Eko’s trogna publik vet att vi brukar dra igång redan 20.00. Igår blev det 22.15 innan Kitto & Pna entrade scenen. Anledningen stavades Skin Tight, Mortens husband som repade med Kitto inför helgens konserter. Nåväl… Mortens var inledningsvis fullsatt, ät två betala för en lockade mycket folk. Dock var lokalen betydligt ödsligare kl 22.00, men vi som satt kvar fick avnjuta en riktigt skön konsert av charmtrollet Kitto och hennes medmusikant Pna. Jag har sett dom förut, som duo alltså, och det här är faktiskt det jag föredrar. Kitto och Pna med varsin akustisk gitarr, de är samspelta och delar samma kärlek till Seattle tidigt 90-tal. Vi bjöds på gammalt och nytt, och det blev en riktigt trevlig kväll till slut.

Lars Wallin
Kulturföreningen UddevallaKassettenAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: