Nyheter

20/10-11 Kulturföreningen Uddevallakassetten tilldelas Uddevalla kommuns kulturpris

Kultur och fritidsnämnden har beslutat tilldela Kulturföreningen Uddevallakassetten Uddevalla kommuns kulturpris 2011

20/10-11 Kulturföreningen Uddevallakassetten tilldelas Uddevalla kommuns kulturpris
Som erkänsla för särskilt värdefulla insatser inom det kulturella verksamhetsområdet beslutade Kultur och fritidsnämnden den 20 oktober att tilldela Kulturföreningen Uddevallakassetten kulturpriset på 5.000 kronor med motiveringen:
“att med entusiasm och energi från ett genuint musikintresse har breddat Uddevallas musikliv med både lokala och internationella besök. Med nya initiativ har föreningen utökat Uddevallas musikscen till något mer, bättre och större.”

Är rörd, stolt och väldigt väldigt glad! Tänk att festen vi arrangerade under namnet Uddevallakassetten en höstdag närmare i okt 2002 skulle leda fram till att Uddevalla Kommun idag, samma månad fast 2011 tilldelar oss Kulturpriset! Fantastiskt och viktigare än ni kanske kan tro. Vi, Kulturföreningen Uddevallakassetten arrangerar konserter och föreläsningar för att vi älskar och brinner för musik och kampen för en bättre värld. Vi arbetar idéellt, önskar givetvis att man kunde leva på det men belöningen och drivkraften är att se glädjen hos publiken och artisterna. Ett berömmande ord är värt lika mycket som en månadslön, så berätta gärna om ni uppskattar vad vi gör 🙂 Att Uddevalla Kommun ger oss Kulturpriset ger oss energi och kraft att göra vårt 10-års jubileum till något alldeles extra. Vi kommer att se till att Uddevalla vibrerar av musik i höst och hela nästa år. Från hjärtat varmt tack. Tack till alla som arbetat med Uddevallakassetten, artister och publik. Tack Uddevalla Kommun.

Kulturföreningen Uddevallakassetten
Ordförande: Lars Wallin

Sekreterare. Anya Wrigman. Kassör: Lars Kongstad
Arbetsgrupp: Ellinor Hermansson, Andreas Nilsson, Jenny Qvick.

Pris och stipendium kommer att utdelas vid julkonserten i Uddevalla kyrka torsdag 8 december kl. 19.00.

För mer information kontakta
Kultursekreterare Stellan Hedendahl
0522-69 65 33


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: