Nyheter

Musiken i Uddevalla


Träffa de lokala musikarrangörerna! Lördag 5 nov kl 14.30 har du möjlighet att träffa musikföreningarna som fyller Uddevalla med livemusik. Respektive ordförande berättar om sin verksamhet, kommande konserter, historik, medlemskap samt svarar på frågor. Här kan du även passa på att tipsa om artister du vill se, kanske vill du även aktivt börja arbeta i föreningen eller bli stödmedlem.

Musikföreningen Adrian & Club Adrian representeras av ordförande Ellinor Andersson. Uddevalla Bluesförening & Muddy’s The Blues Club representeras av ordförande Jan Gustafsson. Musikhuset representeras av ordförade Niclas Stahl. MFM Live representeras av ordförande Johan Havås. Kulturföreningen Uddevallakassettens representeras av ordförande Lars Wallin

Ett unikt tillfälle att på en och samma plats få möta de föreningar och människor som arrangerar konserter och festivaler i Uddevalla. Kom och ge ditt stöd! Tillsammans, arrangörer, medlemmar och publik gör vi Uddevalla till en stad att trivas och leva i!

Varmt välkomna!

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: