Nyheter

8/12 -11 Uddevalla Kommuns kulturpris


8/12 -11 Uddevalla Kommuns kulturpris

Torsdagen den 8 dec 2011 är förevigt en högtidens dag för Kulturföreningen Uddevallakassetten. Kl 19.30 delade Johans Wiktorsson ordförande i Kultur och fritidsnämnden, Uddevalla Kommun ut årets kulturpris till Kulturföreningen Uddevallakassetten. En rörd och mycket stolt undertecknad fick ta emot priset. Tillsammans med föreningens kassör Lars Kongstad åt vi efter prisutdelningen supé på rådhuset tillsammans med politiker och övriga pristagare. Utnämningen har givit hela styrelsen extra kraft att arrangera ännu fler konserter och kulturevenemang i Uddevalla. Tänk att det som startade som lägenhetsfester 2002 10 år senare skulle resultera i kommunens kulturpris, helt fantastiskt. Vi är så glada! Tack till alla som varit inblandade genom åren! 2012 firar Kulturföreningen Uddevallakassetten 10 -års jubileum. Kom och fira med oss!

Lars Wallin
Ordförande Kulturföreningen Uddevallakassetten
Kulturföreningen Uddevallakassetten


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: