Konserter - Klubb, Kontoret

11/2-12 Oh! Pears + Kristoffer “Doffe” Ekberg live hos kassetten


11/2-12 Oh! Pears + Kristoffer “Doffe” Ekberg live hos kassetten
Oh! Pears bestående av Duncan och Chris från Philadelphia US gästade denna kväll Uddevallakassetten. Spelningar på kontoret för ett fåtal kassettmedlemmar, mer intimt och unikt kan det nästan inte bli. Kristoffer “Doffe” Ekberg bjöd på sin första soloshow sedan hans The Thunderbirds slagit sista ackordet. Doffe klarar sig alldeles fantastiskt på egen hand, vi fick avnjuta en vacker och personlig konsert. Missa inte Doffes nästa gig på Dinkytown den 28 feb. Oh! Pears bjöd på vacker musik och underbart mellansnack, publiken och bandet blev ett. En trevlig kväll med goda vänner och musik!

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: