Nyheter

Uddevallakassetten & Studiefrämjandet European Tour 2012


Uddevallakassetten & Studiefrämjandet European Tour 2012
Kulturföreningen Uddevallakassetten och Studiefrämjandet bjuder på denna första gemensamma europaturné in 5 st cirkeldeltagande band. Vi kommer att uppträda på Badehaus Szimpla Musiksalon i Berlin den 26 juni, Kunsthofgohlis i Dresden den 27 juni. Prague 28 juni, Rock Koruna pub i Teplice 29 juni och Gogo club i Znojmo i Tjeckien den 30 juni.

I samband med vårt besök i Znojmo kommer vi även att besöka en världsberömd vingård. Samarbetet innebär att cirkeldeltagare hos Studiefrämjandet som ska med på resan förutom sin musik även studerar städerna och länderna vi ska besöka. Vi har även filmare, litteratur och geografi-intresserade med oss på resan. Projektet genomförs till stor del i formen av utbyte. Vi kommer att bjuda in artister från Tjeckien och Tyskland till Sverige, varpå de bjuder in oss.

Den 31 maj – 2 juni kommer 4 Tjeckiska band till Sverige för att genomföra 3 konserter som arrangeras av cirkeldeltagare hos Studiefrämjandet som ska med på resan.

Projektet med utbytes-turnéer är tänkt att vara återkommande. Kontakta Studiefrämjandet om du är intresserad av att starta cirkel och följa med på våra resor.

De band som deltager i första resan är: 1. Dying For Some Action 2. Speed Of Light 3. Katastroforkestern 4. Lars Wallin & The TribeLars 5. Never Make it

Junogatan 9, 451 42 Uddevalla. 0522 33078 – 073-9306032

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: