Kontoret

6/4- 13 Ebbot + Little Green Fairy (FR) på kontoret!

littlegreenfairy

6/4- 13 Ebbot + Little Green Fairy (FR) på kontoret!

Den här kvällen gästades Uddevallakassetten av ingen mindre än Ebbot från The Soundtrack Of Our Lives, Union Carbide Production samt det franska garagerockbandet från Sete, Little Green Fairy. I Frankrike gissar jag att Little Green Fairy har samma status som The Nomads i Sverige. De är legender inom sin genre och de känner personligen alla de som vi brukar kalla just legender, ni vet Radio Birdman osv. Extra kul för bandets sångare och gitarrist Rauky att just Ebbot var på plats denna kväll. Rauky hade tidigare berättat att en av de bästa konserterna han sett i hela sitt liv var just med Union Carbide Production i Frankrike. Vi fick se en exlusiv konsert med Little Green Fairy följt av cool jam med Ebbot och Clarisse. En underbar kväll på Uddevallakassettens kontor. Tack Ebbot, Little Green Fairy och publiken!

Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: