Nyheter

17/4-12 Hitta Gig! Föreläsning av Henrik Andersson


17/4-12 Hitta Gig! Föreläsning av Henrik Andersson
Hur hittar man gig, hur marknadsför man sig som artist. Det finns många frågor som band och artister gärna vill ha tips om. I samband med Studiefrämjandet arrangerade därför Kulturföreningen Uddevallakassetten föreläsningen Hitta Gig med Henrik Andersson. Henrik har en bakgrund dels som musiker men även som mannen bakom hittagig.se samt skivbutiken Off The Record i Göteborg, en butik där endast osignade band fick sälja sina skivor. Under drygt två timmar diskuterade och föreläste Henrik om hur man som band tar sig vidare från replokal till spelning, klubbar och festivaler. I publiken fanns ambitiösa artister som Johan Lööw, Dying For Some Action, Dorm Patrol, Mathematic Violence, Vivid Recollection, Katastroforkestern, Doffe, Divine Base Orchestra mfl mfl
Alla med ambitionen att ta sig till nästa steg. Detta var första föreläsningen i en lång serie med så kallade Clinics som vänder sig till artister som vill lära sig mer om musik och musikbranschen. Alla är välkomna och det är fri entré, Studiefrämjandet bjuder på fika och pizza.

http://sverigesradio.se/sida/ljud/3884649?play=3884649&playtype=S%C3%A4ndning

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: