Kontoret, Nyheter

7/6-12 Elfin Saddle (Can/Jap) bjöd på magisk musikupplevelse!


7/6-12 Elfin Saddle (Can/Jap) bjöd på magisk musikupplevelse!

Elfin Saddle bestående av Emi och Jordan är denna Europaturne förstärkta med musikerna Nathan och Kristina, även de från Montreal, Kanada. Det blev ännu en fantastisk afton på kassettens intima klubbscen. Det här är verkligen något av det bästa jag vet, att uppleva musik på så nära håll att man känner vinddraget från trummor och stråkar. Elfin Saddles musik är drömsk, kanske som ett konstverk, filmmusik, folkmusik, lyssna och döm själva. Uddevallabesöket inleddes med en radiointervju på Radio Väst, sedan väntade gemensam vegetarisk middag innan kvällens gäster anlände. Drygt 20 personer gästade kassetten denna kväll. En vacker kväll att minnas för lång tid framöver. Stort tack Elfin Saddle, Koloni, Studiefrämjandet, Publiken 🙂

Lars WallinAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: