Kontoret, Nyheter

31/1-13 Vialka (FR) tillbaka med rytmexplosion!

vialka

31/1-13 Vialka (FR) tillbaka med rytmexplosion!

Den franska gruppen Vialka bestående av Eric Boros och Marylise Frecheville har uppträtt en gång tidigare på Uddevallakassettens lilla kontorsscen. När vi nu drygt ett år senare fick chansen att boka dom igen var det inget att tveka på. Att beskriva deras musik är inte helt lätt, jazz, gypsy, rock, folk, öst, väst och lite till, mixar man detta så har man Vialka. Kvällens konsert är helt makalöst bra, ena stunden häpnar man över deras skicklighet som musiker, Marylise är kanske den bästa trummis som åtminstone gästat kassetten, andra stunden jublar publiken och gungar med i rytmerna som översköljer oss. Som vanligt inleddes kvällen med god mat och vin, köket fylls sakta på med vänner innan allt exploderar i en alldeles underbar konsert. Jag har sagt det förut och säger det igen, det här är ett av de finaste sätten att uppleva musik på. Helheten med samtal, mat, vin, öl och förstås musik både av kvällens liveartist och inte minst kvällens DJ, vår coola katt Maja Hittenoffer.

Stort tack Vialka, Maja och publiken. Ni är bäst!
Lars Wallin


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: