Kontoret

28/4 -13 Crusaders Of Love (Fr) förvandlade Kontoret till en vibrerande rockklubb

crusaders of love
28/4 -13 Crusaders Of Love (Fr) förvandlade Kontoret till en vibrerande rockklubb
Det franska powerpop/punkbandet Crusaders Of Love förvandlade denna söndagskväll Kulturföreningen Uddevallakassettens kontor till en vibrerande rockklubb. Publiken och bandet blev ett (1) och vi kunde lika gärna ha befunnit oss på The Roxy, Max´s eller någon annan anrik klubb, vi bjöds på tidslös rock´n roll när den är som bäst. Uddevallabandet Lack Of Loud hade redan värmt upp publiken som därför var med på noterna redan vid första gitarrackordet. Crusaders Of Love radade upp låtar från sina skivor innan vi i en magnifik avslutning bjöds på en ruggigt stark cover av The Boys och deras Terminal Love. Det kan inte bli annat än 5 ***** kassetter i betyg för denna kväll. Stort tack Lack Of Loud för en grym konsert, stort tack DJ Maja Hittenkofer, stort tack till publiken och sist men inte minst stort tack till Crusaders Of Love.About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: