Kontoret, Nyheter

25/5-13 Gobi Bear (Portugal) + Mind Fox, först ut i nytt samarbete

gobibearkontoret
25/5-13 Gobi Bear (Portugal) + Mind Fox, först ut i nytt samarbete

Kulturföreningen Uddevallakassetten är väldigt glada över vårt samarbete med Kultur&Ungdom. Et samarbete som gör att vårt kontaktnät och vår möjlighet att presenterar spännande artister från hela världen nu ökat ytterligare. Lördagen den 25 maj var det premiär och först ut var Gobi Bear aka Diogo från Portugal. Gobi Bear kan kanske beskrivas som en mix av Jose Gonzales och The Naima Train, ett spännande möte med loopar och singer songwriter-traditionen. Vacker sång och fantastiskt gitarrspel. Mind Fox aka Contra bjöd på indiepop av högsta kvalitet, vissa röster bland stamgästerna pratade om något av det bästa de sett på Kontoret.
En bra kväll på Kontoret.

Lars WallinAbout uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: