Kontoret, Nyheter

8/6 -13 House Of Trees (UK/Swe) bjöd på vacker säsongsavslutning

IMG_4745
8/6 -13 House Of Trees (UK/Swe) bjöd på vacker säsongsavslutning

House of Trees består av Rob Coe, Djamila Skoglund Voss och Helena Sköld. Oftast blir det spelningar utomlands men nu bar det av till Kontoret.
Bandet grundades 2009, men medlemmarna har spelat ihop sedan 2002 då de träffades i Liverpool. En dag tröttnade de på storstadslivet och den tunga klubbmusiken, och bestämde sig för att flytta till Sverige. Då ändrades också deras musikstil från klubbmusik till en blandning av klassisk musik, jazz och folkmusik. Då bildades House Of Trees på riktigt. På Kontoret fick vi avnjuta House Of Trees i form av en duo bestående av Rob och Djamila. Till Robs utsökta gitarrtoner fick vi lyssna till en av de vackraste rösterna vi haft på Kontoret. Djamila rör sig ledigt med sin röst i en värld av jazz, klassiskt och folk på ett sätt som trollbinder lyssnarna i rummet. Vi kunde inte ha önskat oss en vackrare säsongsavslutning på Kontoret.

Lars Wallin


About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: