Kontoret, Nyheter

4/10-13 Ryan O´Reilly (UK) + Red (UK) + House Of Trees + Johan Söreke

IMG_9880
4/10-13 Ryan O´Reilly (UK) + Red (UK) + House Of Trees + Johan Söreke
Ryan O´Reilly bjöd på en knäckande vacker höstkonsert på Kontoret i fredags. En underbar kväll som inleddes av en premiärspelning, Johan Söreke till vardags basist i det lokala punkbandet Kungens Knektar gjorde sin debutspelning som soloartist, och som han gjorde det. Missa inte nästa spelning med Johan som äger rum på Dinkytown den 29 oktober. Red eller Redvers Bailey som han egentligen heter klev sedan upp på scenen för en oannonserad solokonsert. Red är till vardags medlem i The Ryan O´Reilly Band men har även en solokarriär som heter duga. Kolla gärna upp honom. Otroligt vacker röst och gitarrspel. Nästa akt ut på scenen var våra underbara vänner Rob och Djamil aka House Of Trees. Av någon märklig anledning var detta deras tredje spelning på Kontoret, tredje i rad för Kontoret, något av ett husband med andra ord. Dom får gärna fortsätta att komma för oj vad bra dom är, Robs gitarrspel till Djamilas sångäventyr, helt fantastiskt. Att dom dessutom är förbaskat trevliga försämrar ju inte saken. Sist ut var kvällen huvudakt Ryan O´Reilly som bjöd på en makalöst vacker höstkonsert. Vilken röst han har, när favoritlåten “Your blood” spelades var det ren magi. En underbar kväll i vår lilla stad Uddevalla. En kväll som avslutades med att Dj Maja fyllde dansgolvet.

Kulturföreningen UddevallaKassetten

Lars Wallin


ryanoreleyposter

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: