Kontoret, Nyheter

18/10-13 Ted Russel Kamp (US) tillbaka på Kontoret!

ted
18/10-13 Ted Russel Kamp (US) tillbaka på Kontoret!
Ted Russel Kamp har begåvats med vad som brukar kallas “hög social kompetens”, detta i kombination med sin musik gör att varje besök blir något alldeles extra. Så även denna kväll, Ted var på ett strålande humör redan från den inledande middagen till samtalen med publiken mellan låtarna. Kvällen inleddes med den lokala artisten Kristoffer “Doffe” Ekberg innan vi fick ett extrainslag i form av Thomas Pontén från gruppen Little Green. Thomas gästade sedan Ted Russel Kamp i några av låtarna. En fantastisk konsert med mycket hjärta och värme.
En bra kväll i vår hemstad Uddevalla.

Lars Wallin

“Ted Russell Kamp is an American singer-songwriter active in the country music and southern rock. He’s the bassist for Shooter Jennings, a member of both his former band, the .357s, and his current band Hierophant. Ted also has a solo career, with his album Divisadero ranked as #34 on the Americana Music Association’s 2007 chart. In 2011 Ted released Get Back to the Land It made the top 25 on the Americana Radio Chart and was #1 on the Euro Americana Chart. January 2013 Ted released Night Owl it made the US Americana Radio Chart (#34) and the Euro Americana Chart (#15). Ted recently recorded with Ted Wulfers the classic song Tulsa Time to Help Support the Red Cross of Oklahoma donating 100% of the proceeds to The Oklahoma Red Cross. Ted also an established producer in the music industry
” Wikipedia

Exklusiv konsert på Uddevallakassettens kontorsscen. På scen: kl 20.00. OBS! Begränsat antal platser. B.Y.O (Bring your own snacks & drinks) gäller. Dörrarna öppnas 19.00 Kvällens DJ: Maja Hittenkofer.

russel

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: