På Turne

11/11-14 Rosenkullen Asylboende: Raw Vibe Entertainment

rosenkullen
11/11-14 Rosenkullen Asylboende: Raw Vibe Entertainment

Hip hop-kollektivet Raw Vibe Entertainment bjöd på en känslosam och mycket uppskattad konsert på Rosenkullens Asylboende. Raw Vibe Entertainemnt representerades denna kväll av Skoob, Speedy, Anoya och Christopher. Både Skoob och Speed har erfarenhet av att leva på ett asylboende, idag är de etablerade profiler i sitt nya hemland. Även Anoya och Christopher har invandrarbakgrund och tillsammans visade utgjorde de något slags hopp om en bättre framtid för de som nu är boende på ett asylboend långt ute i skogen utanför Munkedal. Denna kvällen blev en mix av ren underhållning i kombination med en påminnelse om att det finns en ljus framtid. Stort tack till Raw Vibe Entertainemt, stort tack till alla boende på Rosenkullen.

I samarbete med Studiefrämjandet och Kulturföreningen Uddevallakassetten

rawviberosenkullen

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: