Kontoret

5/3 – 16 Dalaplan live @ Kontoret

IMG_4757
Dalaplan live @ Kontoret

Den här spelningen får nog anses legendarisk och kommer att vara en snackis så länge Kontoret existerar. Förutom att vara ett band med synnerligen trevliga medlemmar så bjöds vi med på en musikalisk resa och ett party som förde tankarna till, tänkte först säga 70-talets klubbar, men säger istället här och nu. Dalaplan fick inte bara mig att dra på smilbanden, runt omkring mig i en enda röra såg jag leende och dansande vänner. Kombinationen av ett band fyllt med energi och melodiös rock/punk fick helt enkelt publiken att gå bananas. Vill rikta ett hjärtligt storta TACK till Dalaplan och publiken.
En underbar kväll i vår lilla stad Uddevalla
Lars Wallin
Ordförande Kulturföreningen Uddevallakassetten

Exklusiv spelning på Kontoret med ett av Malmös hetaste band. B.Y.O (Bring your own) snacks och dryck. Begränsat antal platser. I samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten och Studiefrämjandet.

“Dalaplan kan mycket väl vara Malmös tristaste plats. Dalaplan kan samtidigt vara stans bästa band” . Per HägredIMG_4752
IMG_4733
IMG_4747

Sedan 2013 har Malmöbandet Dalaplan hunnit släppa två uppmärksammade album via Linköpingsbolaget Gaphals. De har även hunnit med en Tysklandsturné samt tre Sverigeturnéer.

I januari 2016 kommer Dalaplan att spela in sin nya skiva ”Det blir inte bättre än så här” som är planerad att släppas hösten 2016. I mars och april ska Dalaplan ut på en kortare turnévända i Sverige och kommer då att bjuda på material från de båda tidigare skivorna samt en och annan låt från det kommande albumet.

Medlemmar: Niklas (sång och gitarr), Jenny (bas och sång), Johan (gitarr och kör), Sofie (trummor och kör), Peter (orgel, piano, katzenpiano, kör och percussion)
Genre: Powerpop, puckopop och rock

Hemort: Malmö

http://dalaplan.nu/

dalapankontoret

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: