Kontoret

21/3 Suzan Köcher´s Suprafon (DE) – Kontoret


21/3 Suzan Köcher´s Suprafon (DE) – Kontoret

Suprafon Tour 2020 / Swedish

Medans debutskivan ”Moon Bordeaux” fortfarande lyser som en klar sjärna på den musikaliska natthimlen så är nu en ny morgon på väg att gry. Suzan Köcher’s Suprafon är tillbaka för att starta ett nytt kapitel på deras psychedeliska resa som började redan med deras debutalbum som höjdes till skyarna av en enig kritikerkår.

Bandets andra skiva är nu här och är döpt efter bandet självt, ”Suprafon”. Inspirerade av en resa till Prag där bandet la de första grundstenarna till den nya skivan för att senare ta sig till Austin, Texas för att fortsätta den kreativa prossessen och till slut även spela in skivan i studio där och då.

Bandets mystiska psychedelia är fylld till bredden av vackra melodier, bitiga gitarrer och analoga synthar. Med influenser från tysk krautrock, engelsk psych/folk och fransk 60-tals pop lyfter den nya skivan till högre höjder än bandet någonsin tagit sig till. Genom väldigt flitigt turnérande runt om i europa har bandet utvecklat ett nytt och eget sound där Suzan Köcher’s smått magiska röst och bandets lyhördhet och vilja till experimentation har givit dom ett mycket gott rykte som ett väldigt bra liveband.

Suzan Köcher’s Suprafon bjuder in dig till en värld som fortfarande har tid för oförglömliga ögonblick och erfarenheter.
Det finns så mycket att höra och så mycket att se och uppleva i bandets musik och värld när man tar sig tid att kliva av och utanför vardagens många situationer av det motsatta. Låt Suzan Köcher’s Suprafon ta dig med på en resa till den närmsta avlägsna platsen du någonsin har besökt.

Inträde 160 kr.
BYO – (Bring your own) ta med egen dryck och snacks.
Dörrarna öppnar 19.00. On stage ca 20.00

I samarbete med
Kulturföreningen Uddevallakassetten, Kulturbolaget Bara Gört / KBBG Agency, UNIQUE RECORDS, MAGNIFICENT MUSIC och Studiefrämjandet

LINKS:
https://www.instagram.com/suzankoecher
https://www.facebook.com/suzankoecher
https://suzankoecher.bandcamp.com

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: