Nyheter

20 år med Kulturföreningen Uddevallakassetten – PREMIÄR 5 FEBRUARI 2021

20 år med Kulturföreningen Uddevallakassetten – PREMIÄR 5 FEBRUARI 2021 Vi inleder med lite förfest och livesändning från Kontoret kl 17.30. facebook.com/uddevallakassetten Kl 18.00 lägger vi upp länken till filmen på vår hemsida, samt på sociala medier, Facebook och Instagram.

Det här är filmen och historien om Kulturföreningen Uddevallakassetten. Möt artister, medlemmar och publik i exklusiva intervjuer, foton, liveklipp, minnen och möten. Allt från de legendariska kassettfesterna till UddevallaKassettFestivalen, I Mitt Vardagsrum, Klubb Eko, I Mitt Garage, C60-Festivalen, Berlin, turnéer i Tyskland/Tjeckien, Dalabergsdagen, Al Khaima, Istar, Vänner Utan Gränser, Asylboenden, World Culture Fest, Kassettgården, Kontoret mm.En film i samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Studiefrämjandet och Negatif Film. Längd 1 tim 37 min

PREMIÄR I FEBRUARI 2021

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: