Artiklar/Arkiv

A-Bombers 2009-08-01

A-Bombers, Dynamitbacken, Uddevalla 2009-08-01

Uddevallakassetten var givetvis på plats för att avnjuta vad som kommit att bli ett av Uddevallas viktigaste och mest klassiska evenemang. A-Bombers Old Style Weekend i Dynamitbacken med bilar och gäster från hela världen. Vädergudarna var äntligen på gott humör! Efter drygt 4 veckors regn (Exakt så långt tid som min semester) beslöt sig himmeln för att äntligen bjuda på sol! Något som i sig innebar att tusentals picknickkorgar packades och dynamitbacken kantades av unga som gamla, rockabilly’s som svenssons, en underbar mix! Vilken dag det blev, öl, vin, ost, chips goda vänner och så alla dessa vackra bilar från en svunnen tid. Och alla dessa människor med en look även den från en svunnen tid, men ack så vacker, ja stilen alltså. eller tiden var kanske inte så dum den heller. Men här och nu var detta en bra dag i Uddevalla! Tack A-Bombers!

Lars Wallin
Uddevallakassetten

Foto: Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: