Artiklar/Arkiv

Ostindiefararen 9/7 -07

Ostindiefararen 9 juli 2007
Ca 5000 uddevallabor med gäster trotsade regn och rusk för att hälsa den majestätiska Götheborg välkommen till korpstaden! Byfjorden kantades av vinkade semesterfirare och uppemot 150 fritidsbåtar som anslöt sig till armadan med skeppsviken i sikte. Bergen nedanför bohusgården, svenskholmen, gustafsberg och strandpromenaden var sprängfyllt av folk när kanonerna dånade, mäktigt och vackert! Snygg Erik underhöll tillsammans med Oldsberg. Lokala kändisar såsom diktaren Ask, Sari “Uddevallakassetten”, Icke “Straw Dogs”, Sundberg, Spurs, Johan “Agnes”, Dan “IFK Gamla Saxon” mfl syntes i vimlet. Kungen mer känd som DJ Kongstad kom inte längre än Nordensvägs busshållplats och missade hela spektaklet, vad det var som lockade i busshållplatsen? Se bild nedan! Firandet fortsatte sedan på de lokala krogarna där ostindiefararöl sköljdes ner samtidigt som solen bröt igenom de mörka molnen. Paulina anslöt och natten avslutades med sång och musik på söder. Trevligt U-A Kommun, kassetten lyfter på hatten!
L. Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: