Artiklar/Arkiv

Chip Taylor & Kendel Carson 3/9 – 2009

Chip Taylor & Kendel Carson


2009-09-03


Holy shit! Vilken konsert de bjöd på Chip Taylor från New York och Kendel Carson från Vancouver, Kanada. Chip Taylor är mannen bakom hitlåtar som Wild thing, Angel of the morning mfl mfl. Artister som Johnny Cash, Jimi Hendrix mfl har spelat in hans låtar. Chip bjöd på underhållande och synnerligen intressanta anekdoter från scenen. Bland annat hur han spelat för Lennart Persson i hans skivaffär musik & konst i Malmö. Kendel Carson är en av de just nu hetaste country artisterna i USA och Kanada, hon toppar flera listor. Att se dessa två tillsammans i lilla Uddevalla en regning höstdag är något fler borde fått uppleva, tillsammans skapade de magiskt vacker musik som trollband publiken. Varmt tack till Mortens Krog för denna upplevese!
http://www.myspace.com/chiptaylorsolo
http://www.myspace.com/kendelcarson

Lars Wallin
UddevallakassettenFotoalbum

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: