Artiklar/Arkiv

The BandMeeting 12/9 2009

The BandMeeting
2009-09-12

Det blev en väldigt intressant och givande lördag på Parken i centrala Göteborg. Med ett späckat program fyllt av föreläsningar, intervjuer, konserter mm fick musiker och arrangörer tips och svar på en mängd frågor om hur man tar sig fram i musiklivet. Uddevallakassetten intervjuades på scenen av den kända radiorösten Morgan Larsson. Jag fick berätta om vad Uddevallakassetten är för något, om våra arrangemang och det som väckte störst uppmärksamhet Gig swapping. Fick även berätta om min egen musik Lars Wallin & The TribeLars och publiken fick lyssan på ett spår “Silent sea” från senaste skivan. Träffade massor av spännande människor och musiker. Rekommenderar varmt att ni går på nästa BandMeeting.

Lars Wallin
Uddevallakassetten

Fotoalbum

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: