Artiklar/Arkiv

Feelgood Norge 16/10 – 2009

The Movers, Lars Wallin & The TribeLars, The Thunderbirds 16/10 – 2009


Uddevallakassetten packade denna fredagskväll väskor och fodral med instrument och dryck för avfärd mot Halden i Norge. Thrond hade bjudit in oss för spelning på den coola klubben Feelgood. Jäkligt kul att resa iväg flera band tillsammans. Inredningen på Feelgood påminner en hel del om Manitobas i New York, massor av vinylskivor på väggarna, svartvita bilder från konserter mm. Grymt! Efter norsk öl och pizza i logen inledde kl 22.00 The Thunderbirds med sin beryktade New Jersey-rock. Att Halden hade gått man ur huse är väl en lätt överdrift, det var lite tomt i publiken men va fan det är bara att köra. Efter ytterligare intag av öl i loge och bar var det så dags för mäktiga The Movers, fan vad coola dom är, väntar med spänning på nya skivan. Rock’n roll om än något högt, tror det var Rolles polare som rattade ljud 😉 Sist ut på begäran av Haldens rockelit Thrond, Ronny (Svindel Records) mfl var det så dags för Lars Wallin & The TribeLars. Tyckte det var skitkul att lira och jiddra med våra norska vänner. Peter var ute i publiken och delade med sig av sin bas, Alexander batterist för samtliga band denna kväll drev på musiken in i det sista, respekt!

Lars Wallin
Uddevallakassetten


Fotoalbum

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives