I Mitt Vardagsrum 2009

The 2120’s + DJ Ulf Green 5/11 -09

The 2120’s + DJ Ulf Green 5/11 – 2009 Att drabbas av the blues efter det att man kommit hem från en långresa eller liknande är väl ett känt syndrom för de allra flesta. Själv kände jag att i en kombination av förkylning, mörker, festivalslut, vänner som rest hem etc etc så var sinnesstämningen på väg just dit. Som en räddade cool katt kom då Christian Smedström aka The 2120’s och förde in oss på puben och gemenskapen igen, och vad vore väl bättre att fördriva sinnesstämningen blues med än med riktigt skön BLUES -musik. Efter en sipp öl och ett par låtar så var man med i matchen igen. Christian som rest land och rike runt och uppträtt i olika konstellationer, nu senast europaturné med sitt The 2120’s var på sitt allra bästa humör och frälste inte bara mig utan de allra flesta i den hyfsat stora publiken. Fan vad jag ser fram emot debutplattan som är på gång. The 2120’s turnéminnen, berättelser och låtar var precis vad vi behövde denna höstkväll där det stod 5 nov i almanackan. Som grädde på moset spelade Ulf Green protestvideos från You Tube (även om tekniken bråkade lite) fan vad grymt!

Lars Wallin
Uddevallakassetten
About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: