I Mitt Vardagsrum 2009

The Bends 3/4-09

The Bends live I Mitt Vardagsrum 2009-04-03 Uddevallas popkungar bjöd på vacker stämsång och popmusik inför ett mer eller mindre fullsatt Mortens Krog. The Bends musik passade ypperligt i form av akustiska versioner, sättningen denna kväll var Stefan och Robert på gitarr samt Anders på sång.
Personligen tycker jag att det är skitkul att se rock/popband som gör akustiska versioner av sina låtar. The Bends konsert var därför extra viktigt, här är ett band som visar för andra band att det går att lira akustiskt, vi i Uddevallakassetten vill gärna se fler band “I Mitt Vardagsrum”. Varmt tack för en grym konsert The Bends, tack till Mortens Krog och tack till den stora publiken.

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: