Artiklar/Arkiv

27/11 – 09 Thåström, The Sonics, The Nomads mfl, Stockholm


27/11 – 2009 Stockholm. Pet Sounds, Thåström, Debaser, The Most, The Nomads, The Sonics, The Hives, The Go Getters.

Uddevallakassettens styrelse hade en alldeles fantastisk helg i Stockholm. Är man musikintresserad kan det knappast bli bättre, eller vad sägs om den här lördagen? Avfärd från Uddevalla 08.00 Kaffe, smörgåsar och bullar i bilen genom ett soligt Sverige. Parkerar utanför världen bästa skivaffär Pet Sounds, åh vad härligt att bläddra bland vinylskivor och cd’s! Promenad till Åhlens där Thåström singerade sin nya platta, hann dra minnet om att vi drack Lagaronne backstage efter Ebba Gröns spelning i Uddevalla 1980. Thåström ritade en Lagaronneflaska bredvid sin autograf och skrattade gott. Pizza på södermalm, sedan Debaser Medis där The Sonics, The Nomads, The Hives (gästade Sonics) och The Go Getters lirade, fy fan vad kul. ***** fem kassetter för denna lördag!

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: