I Mitt Vardagsrum 2010

Reggae i vardagsrummet lockade rekordpublik!

Rub A Dub Rebellion och Le Grahnd Band lockade torsdagen den 14 februari över 120 betalande (garderobsavgift alltså) till Uddevallakassettens klubb I Mitt Vardagsrum. Det var trångt på Mortens Krog denna kväll när I Mitt Vardagsrum satte publikrekord. Normalt brukar vi vara ca 30-50 pers. Det var premiär för Uddevallas okrönta reggaekungar/drottningar Rub A Dub Rebellion hos Uddevallakassetten. Otroligt kul med ett lokalt reggaeband, något vi saknat så länge jag kan minnas. Extra kul att bandet tar sin musik på allvar, det svänger och gungar i baktakt samtidigt som man levererar innehållsrika texter. Gruppen ska inom kort ut på en miniturné i Sverige där man säljer T-shirts i samband med konserterrna och där inkomsten går till hemlösa. Ska blí spännande att följa gruppens utveckling, det pekar uppåt!

Magnus Holmén som var på besök från Los Angeles gästade scenen i pausen mellan banden och bjöd på en ny låt. Material är klart för en ny skiva som planeras spelas in i L.A under våren. Trevligt inslag!

Le Grahnd Band som alltid drar mycket folk presenterade kvällen till ära sin nya medlem Erik Johanneson på dragspel, muspel och kör. Ytterligare ett lyft för denna omåttligt populära grupp. Efterlyser inspelningar och socialamedier-sidor med bandet, dags för en rejäl satsning för det här är riktigt bra. Bandets avslappnade gitarrist Edward (The Movers) blir bara coolare och coolare, Lina leder sin grupp med pondus och röstresurser, Matilda sjunger och spelar keyboard med bravur och charmigt leende!! Nyförvärvet Erik är ett lyckodrag för Le Grahnd Band, bra röst och dragspel/munspel. Voila, något är på gång, det vittnar Edwards uppsyn om!

Tack artister, publik, medlemmar, mortens, sensus.

En bra kväll i vår hemstad Uddevalla

Ordförande Lars Wallin
Uddevallakassetten

Fler videos finns på youtube.com/uddevallakassetten

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: