I Mitt Vardagsrum 2010

Dans och avsked till I Mitt Vardagsrum med Fred På Jorden + Hanssom


Dans och avsked till I Mitt Vardagsrum med Fred På Jorden + Hanssom

Allt har ett slut och igår var det dags att ta avsked till vår kära klubb I Mitt Vardagsrum. I 2 års tid har vi på torsdagarna presenterat livemusik, poesi, skivor och ibland youtube. Vi har njutit av god mat, skummande öl, vin, samtal och känslor. Den 18/7 2008 var det premiär med Dj Kongstad och Magnus Holmen, igår den 6/5 2010 drygt 2 år senare gick vi i mål. Visst känns det en smula vemodigt då vi samtidigt tappar en styrelsemedlem som varit med sedan starten. Varmt tack för allt arbete och viktiga insatser från övriga styrelsemedlemmar och lycka till i framtiden tillönskas vår sekreterare Sari som i veckan flyttar till den kungliga huvudstaden. Tänk vilka konserter vi har fått uppleva, fantastiskt. Avskedskvällen blev precis som vi hoppats på, en alldeles fantastisk kväll. Musikkollektivet från Göteborg Fred På Jorden (Ett av ordförandes favoritband) bjöd på en brutalt bra konsert där tankarna fördes till Patti Smith möter Svenska Akademien möter progg. Otroligt driv i musiken med texter som berör och betyder. Det blev till och med dans i vardagsrummet i avslutande låten Bling Bling, respekt! Hanssom blev de som fick äran att slå sista ackordet, med sin lite vemodiga och mörka musik. Inramningen blev perfekt för denna afton. En mix av musik, texter, glädje, ljus och mörker. Tack Mortens Krog, Tack alla artister som gästat oss. Tack till vår trogna publik. En ny soluppgång stundar, en soluppgång med nya färger och ljus…

En bra kväll i vår stad Uddevalla
Ordförande: Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: