Nyheter

Premiär för Klubb Eko!

Den 2/9 – 2010 är det premiär för Uddevallakassettens nya klubb, Klubb Eko. Uddevallakassetten vill verka för en levande live och musikscen i Uddevalla. Framför allt för artister som framför egen musik. Vi vill också verka för ett bättre och hållbart samhälle. Därför startar vi nu Klubb Eko, ett eko av musik och tal till KRAV och Fairtrade mat och dryck. Det blir spännande konserter med både lokala artister samt artister från hela världen. Varje Klubb Eko kommer att gästas av föreläsare/representanter från organisationer vill tycker är viktiga. På premiären kommer Maria Alexandersson och Pia Svensson och berättar om Fairtrade och Uddevalla som Fairtrade City. Tycker du som vi, stötta oss och kom på våra evenemang!

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: