Nyheter

12/4-12 Vivid Recollection bjöd på känslofylld releasefest


12/4-12 Vivid Recollection bjöd på känslofylld releasefest
Vivid recollection drog storpublik till sin releasefest av debutskivan “Nova”. Drygt 200 personer hade tagit sig till Mortens Krog denna torsdagskväll för att bevittna ett historiskt datum för gruppen som går från klarhet till klarhet. Bandet är tight och extremt professionella, detta i kombination med att frontas av en sångerska Sarah Klang som håller yppersta världsklass, då kan det inte bli annat än bra. Musiken och sången framförs med fantastisk inlevelse och känsla. En känsla som smittar av sig, glädjetårar rann på många i publiken denna kväll. Gruppen spelade låtarna från skivan “Ocean”, Rabbit in a cage” Your soul”, “Bird and fox”, “Ruined”, “Forbidden forest” och ropas sedan in för extranummer som blir singelspåret “Relief”. Stående ovationer från publiken, och stående ovationer från Kulturföreningen Uddevallakassetten och Studiefrämjandet.

Lars Wallin

Vivid Recollection
Sarah Klang – Sång/ Gitarr
Rikard Hallén – Gitarr
Joel Mansour – Elbas
Pontus Strömberg – Trummor
Jens Randrup – Klaviatur
Joakim Andrén – Percussion/ Stämsång

http://www.facebook.com/VividRecollection/

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: