Kontoret

15/6 Del III + Konspirationen + Lost Wisdom @ Kontoret


15/6 Del III + Konspirationen + Lost Wisdom @ Kontoret

RELEASEFEST! DEL III – Tre på KONTORETDen 7 juni släpper Del III sin nya EP Tre. I likhet med föregångaren Nätterna som aldrig tog oss någonstans (2017) är Tre inspelad och producerad av Tommy Tift (Vånna Inget/True Moon) och är inspelad i The End Studios (Thåström, Weeping Willows, The Knife med flera). På Tre har Göteborgskvartetten använt sig av ett vidare spektra än tidigare – såväl musikaliskt som litterärt. Den nya EPn handlar om taggtrådskyssar, klackskor som ekar mot kullerstenar och om att (inte) skriva låtar till personer som inte förtjänar det. Samt att även historier med dåliga slut förtjänar en epilog. Där finns också en – kanske enligt vissa oväntad – hyllning till Halmstads genom tidernas bästa poporkester. Allt är påhittat, nerskrivet och framfört av Del III – det vill säga Isabell Kirstinä, Nora Elster, Simon Kristensson och Linus Kuhlin – utom ”Händerna” som är påhittad och ursprungligen nerskriven av Per Gessle. Tre släpps digitalt på Svart Kaffe Records och på kassett av bandet själva.

DEL III
“Sverige har alltid varit känt för sina begåvade punkkollektiv. Än idag dyker nya intressanta namn upp, och Göteborgskvartetten Del III är ett av bevisen på det. Redan vid första tonerna skakas en av den kraft EP:n Nätterna som aldrig tog oss någonstans bär på. Likt ett larm sprider rundgången sig över hela skivan och sätter ton i varenda låt.” Hymn.se
https://www.facebook.com/deltregbg/

KONSPIRATIONEN
Efter turnéer i Tjeckien med band som U.K Subs och Infa Riot samt både skiv och videosläpp är bandet ett av de starkaste punknamnen i vår hemstad.
https://www.facebook.com/konspirationen.punk/

LOST WISDOM
Lost Wisdom är ett band som grundades 2013 av Osvald Carlsson och Kalle Weding Frendsten. Elliot Sjöqvist gick med i bandet 2016 och sedan dess har bandet öst på. Lost Wisdom blandar allt från punk, metal till ska och täcker en stor radie. Några av spelningarna:
KNAK club, Teplice, Czech republic med Infa Riot och Konspirationen. Vagon club, Prague, Czech republic med Znouzectnost.
https://www.facebook.com/lostwidom.udv/

OBS! Begränsat antal på platser.
Entré 100:- kontant eller swish. B.Y.O Bring your own – Food, snacks and drinks. Dörrarna öppnas kl 19:30. Konsertstart ca 20.00

I samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten och Studiefrämjandet.

OBS! Begränsat antal på platser.
Entré 100:- kontant eller swish. B.Y.O Bring your own – Food, snacks and drinks. Dörrarna öppnas kl 19:30. Konsertstart ca 20.30

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: