Kontoret, Nyheter

R.I.P Kontoret 2011 – 2022

Den 26 januari kl 14.00 2022 drabbades Kulturföreningen Uddevallakassetten av svår sorg och förlust när vår föreningslokal och scen Kontoret försvann i lågorna. Det uppstod inga fysiska personskador men materiellt är allt borta. Några av styrelsemedlemmarna förlorade sina hem som låg i angränsning till föreningslokalen. Elden startade i lägenheten under föreningslokalen, orsaken utreds av polis. De närmaste konserterna är inställda och vi vet inte riktigt än hur vi ska resa oss ur det här. Vi kommer att be om hjälp och stöd men i vilken form och hur återkommer vi med. Vår kärlek till musik och kultur är stor så vi återkommer inom en snar framtid med information. Vi tackar ödmjukt för all omtanke vi har fått från omgivningen, det betyder mycket i vårt sorgearbete och vår väg tillbaka.

Kulturföreningen Uddevallakassetten
Ordförande: Lars Wallin

About uddevallakassetten

Uddevallakassetten kultur & livemusik i Uddevalla

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Archives

%d bloggers like this: